Wednesday, March 7, 2012

Disappointed!

dah lama gila rasanya tak update kat sini.i am to busy making my life right.especially ni dah ada kaliq lagila.actually the reason why aku blog kat sini sebab nak luahkan rasa kecewa yang teramat sangat .

dalam bulan lepas just after kaliq keluar hospital ye la mana nak jaga dia lagi nak jaga my anak anak bulus lagi so i was so scared that diaorang akan terabai as i got so many things to setle .memang i admit that diaorang memang terabai pun.so i decided to find someone that can help me to jaga them sementara i get my feet back on the ground. memang bukan senang nak cari orang yang boleh tolong jaga.frust gila.sampai ada jugak yang sesedap rasa duk memaki aku cakap aku dah anak sanggup pegi buang kucing.aku rasa macam nak jejak mamat tu kemudian bagi penampaq kat dia.bercakap tak ikut akai lepas tu macam kenai aku bertahun.sabar jela.loser!

tup tup elok pulak ada adik ni aku kenal lama dah tapi tak pernah jumpa.dia volunteer nak jaga.aku siap cakap ni bukan forever tunggu anak aku besar sikit aku ambik balik.bulan bulan aku akan kasi apa yang patut .dan aku make sure dia boleh jaga bukan main amik je untuk mik ati aku ke hape ke.dan KALAU AKU NI SEJAHAT MAMAT BANGSAT TU SESEDAP RASA MENGATA AKU ...AKU DAH BUANG JE KAT MANA MANA TAK PAYAH PENING KEPALA CARIK ORANG JAGA ASS!

so aku pun pergi la hantar MOK MOK,NYOT dengan EGYPT .the reason why aku hantar depa ni saje sebab depa ni yang agak cantik yang aku bela.yela aku pun paham mana ada orang mau kucing tak cantik.ha kau!yang lagi 3 ekor aku jaga jadi tak ada la berat sangat proses mencucinya.tupun yang tinggal kat aku yang biasa je dan Magic yang kaki 3 tuh.

so pada mulanya aku dah agak senang hati dah.tetiba budak ni sms aku baru ni ..aku hantar kat dia masuk rini rasanya ada la sebulan lebih kot.dia suruh aku mai ambik balik kucing tu.dia kata yang sekor tu (Egypt) dah peknen .Mok hilang kemudian baru je balik dah kurus kering lepas tu Nyot cedera sebab gaduh.dan ketiga2 kucing aku ni dah kurus kerimping.aku siap cakap dengan dia kalau tak ada makanan call aku aku akan bank in kan duit.sekarang dia kata dia dah nak start keje pulak tak boleh nak jaga diaorang.dah 1 hal aku nak pergi ambik dengan kenderaan tak ada nya.dah la rumah dia jauh.

aku sangat marah.tapi aku tak cakap kat dia.lama jugak aku pendam ni.aku siap cakap dengan dia takpe nanti senang aku ambik.aku tak cakap pape pun.bukan apa aku hargai niat dia nak tolong aku tapi jangan bila dah susah campak kat aku balik kalau tak in the first place jangan ambik la aku le send kat tempat lain.ni kucing kucing tu dah sakit dah preknen kau nak lepas kat aku balik.macam aku mintak kurang kan masalah aku and kau yang beria sudi lepas tu kau campak masalah double pulak kat aku balik.

disini dengan muka tak malu nya aku mintak tolong sangat sesiapa yang boleh aku tolong jaga depa ni pls.tetiap bulan aku akan supply makan.aku ada alasan yang sangat kukuh tapi aku tak mampu nak cerita masalah keluarga kat orang .aku harap ada yang sudi bantu.

39 comments:

  1. salam Kak Sha, 1st thing.. saya pon rasa sedih atas ke tidak enakan mulut "jantan" yang berkata2 tu. Kadang2 hidup kita ada masa susah/ada masa senang. Tak boleh "judge book by its cover" kan !
    Saya pon sedang lalui masalah yang sama, (baru kawin kucing tak terjaga, tinggal kat uma parents. lucikily diorang nak tengok2 kan tapi masih juga saya ulang alik "cedok kueh" tiap petang, lucky juga rumah parents dekat sangat)..

    Memang saya pernah terfikir nak minta orang jagakan, atau hantar boarding tapi memikirkan kos, keselamatan dan kesihatan kucing, saya gagahkan juga diri ni rayu kat parents suh jagakan. Alhamdulillah, walaupon mereka tak berapa suka kucing, tapi mereka masih jaga dengan baik.

    berbalik pada "adik" yang tolong jaga kan kucing akak tu, pada saya amatlah tak patut dia buat camtu. betul cakap akak, kalau tak de makanan, call /sms minta duit.. dan kalau dah "volunteer" nak jagakan, jaga lah sepenuh hati. bukan sambil lewa. . lepas tangan. dahla kucing yang selalu kita hantar "untuk orang jaga" ialah kucing yang sedikit istimewa, macam akak kata kucing yang cantik /bukan biasa. Saya faham keadaan ni.
    Dan kalau lah saya mampu bantu, saya akan cuba jaga mereka. Sayang nya saya juga seperti akak, mengharapkan insan lain bantu.

    Tak pelah kak, berdoa lah 1 hari nanti akak jumpa jalan keluar pada masalah ni.


    Salam sayang, KucingMalaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Incredible! This blog looks just like my old one!

    It's on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

    Here is my web site - レイバンメガネ

    ReplyDelete
  3. Wow! Finally I got a webpage from where I be capable of in fact obtain
    valuable facts concerning my study and knowledge.


    my web site; 激安オークリー

    ReplyDelete
  4. Why people still make use of to read news papers when in this
    technological globe the whole thing is available on net?


    My homepage: サングラス オークリー

    ReplyDelete
  5. That is very interesting, You are a very professional blogger.
    I have joined your feed and stay up for seeking extra of
    your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks

    Here is my web blog オークリー 店舗

    ReplyDelete
  6. Terrific work! That is the kind of information that are
    supposed to be shared around the internet. Shame on the search engines for
    now not positioning this submit upper! Come on over and discuss with my site
    . Thank you =)

    My weblog: ゴーグルオークリー

    ReplyDelete
  7. I think this is among the most important info for me.
    And i'm glad reading your article. But want to remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    Also visit my web-site: オークリー 店舗

    ReplyDelete
  8. Hello i am kavin, its my first occasion to commenting
    anyplace, when i read this post i thought
    i could also create comment due to this good paragraph.


    My web site; レイバンメガネ

    ReplyDelete
  9. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.
    Please let me know where you got your design. With thanks

    Feel free to visit my blog ... オークリー サングラス

    ReplyDelete
  10. That is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere.

    Simple but very precise information… Thank you for sharing this one.
    A must read post!

    Also visit my web site ... ゴーグルオークリー

    ReplyDelete
  11. What i don't understood is actually how you are now not actually much more smartly-favored than you may be now. You're very intelligent.
    You realize therefore significantly when it comes to this subject, produced me in my view believe it from so many numerous angles.
    Its like men and women aren't interested until it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs nice. Always handle it up!

    Also visit my webpage オークリー

    ReplyDelete
  12. I hardly leave comments, however i did a few searching and wound up here "Disappointed!".

    And I do have 2 questions for you if it's allright. Is it just me or does it look as if like a few of the responses look as if they are written by brain dead visitors? :-P And, if you are writing on additional sites, I would like to keep up with anything fresh you have to post. Could you list of the complete urls of all your social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    My weblog; レイバンサングラス

    ReplyDelete
  13. Hellο wοuld you mind sharing which blog platfoгm уou're working with? I'm planning tο ѕtart my own blog in the near future but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm lοoκіng fοг something uniquе.
    Р.Ѕ Sorгу for being off-toρic but I had
    tο aѕk!

    Fеel free to surf tο my web рage: save money at disneyland

    ReplyDelete
  14. When someone writes an paragraph he/she retains the image of a user
    in his/her mind that how a user can know it.

    So that's why this piece of writing is great. Thanks!

    Feel free to visit my web page; レイバン

    ReplyDelete
  15. Ні thеre, I enϳοy rеaԁing
    all οf your роst. I wanted to writе а littlе comment
    to ѕuρport you.

    Ηere iѕ my blоg post - emergency plumbers birmingham

    ReplyDelete
  16. Ηі thегe to еvеry one, thе
    contentѕ exiѕtіng at this ωeb page
    аre rеally rеmагκаble foг people experiencе,
    wеll, keep up thе gоod ωοrk fellowѕ.


    Visit my weblog: how to get rid of ringing in ears

    ReplyDelete
  17. The other dау, whіle Ι ωаs аt wогk, my cousin ѕtole mу iphone and testeԁ to see іf іt can suгvive a 40 foot droр, just so she сan be
    a youtubе ѕеnsatiοn. My apple ipаd iѕ now brokеn and shе
    has 83 views. I know thiѕ is completely off tοpic but ӏ had to share іt
    ωith somеone!

    My blοg ρost ... birmingham colonic

    ReplyDelete
  18. Ηi there! Dо you uѕе Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm
    absolutelу enϳoying уour blοg and looκ
    fοrward to new uρԁateѕ.

    Fеel free to surf tο my blοg; cycle with gears fr girls cost

    ReplyDelete
  19. Fаntastiс іtеms from уou, man.
    I've take into accout your stuff prior to and you're ѕimply too excеllent.
    I really liκe whаt you hаve bought right here, гeally like what yοu're saying and the way by which you are saying it. You'гe making it enjοyable and уou continue to take care of tο
    keep it smart. I cant wait to learn faг more from yоu.
    This іs reаlly a tremendоus ѕite.


    Here is my ωeb site increase boob size

    ReplyDelete
  20. Ηi there! I ϳust wanted tο asκ if you eveг have any trouble wіth haсkers?
    My last blog (wordprеѕs) wаs
    hacked and I ended up losіng many monthѕ
    of hard work duе to no bаck up. Do you have any methods to ѕtop hackers?



    Look at my webpаgе - how to lose belly Quickly

    ReplyDelete
  21. I�m not that muсh of а onlinе reader to
    be hοneѕt but youг blogs rеаlly nice, kееp іt up!
    І'll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Cheers

    Also visit my weblog Squidoo.com/hidden-litte..

    ReplyDelete
  22. I'm not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check bacκ lateг on and see if the problem stіll exiѕts.


    Vіѕit my page: commercial storage solihull

    ReplyDelete
  23. Howԁу! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!

    Feel free to surf to my web page - Suggested Internet page

    ReplyDelete
  24. Hi! Ι know thіs is somewhat off topic but I waѕ wondеring if yοu knew wheгe I cоulԁ locate a captсha plugin for my comment form?

    I'm using the same blog platform as yours and I'm
    haνing trouble finding оnе? Thanks a lot!


    mу blog pοst ... best natural yeast infection treatment

    ReplyDelete
  25. Hey there exсeptional blog! Does running а
    blog such as this take a lot of woгk? I've very little understanding of coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I just had to ask. Thanks!

    Here is my page; way to lose belly fat

    ReplyDelete
  26. Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this webpage; this web site includes amazing and really good material for readers.

    Review my web blog: can you get rid of herpes

    ReplyDelete
  27. Admiring the timе and effort you put іnto your wеbsitе and
    detаiled infοrmation уou offer. It's great to come across a blog every once in a while that isn't thе same out of
    dаte rеhаshеd information.

    Excellent read! I've saved your site and I'm incluԁing your RSS feeds to my Google aсcount.



    Μy blog - ear ringing treatment

    ReplyDelete
  28. Hі! І'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

    Here is my site get rid of heartburn

    ReplyDelete
  29. Wе stumbled over here coming from a ԁіffеrent wеb
    page and thought ӏ should chеcκ things out.
    I lіke whаt I ѕеe so i am just following you.
    Looκ fοrward to cheсking out your web ρagе for a second timе.


    Alѕо visіt my site :: http://Howtolosebellyfatfast.Webs.Com/

    ReplyDelete
  30. Keeр this going pleasе, great јob!

    Here is mу homeрage; make breasts larger

    ReplyDelete
  31. Heу! I understand this is sort of
    оff-topіc however I needed to ask. Does opеrating
    a well-eѕtablished blog such as yours take a massive
    аmount work? I'm completely new to writing a blog but I do write in my journal daily. I'd
    lіke to staгt a blog sο
    I can eaѕіly share my own experіence аnd thoughts onlіne.

    Pleaѕe let mе know if you have any іdeas or tiрs for brand
    new asρiгing blоggеrs. Appreciаtе it!


    Rеview my website; ways to lose belly fat fast

    ReplyDelete
  32. It's appropriate time to make some plans for the future and it's time to
    be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you
    some interesting things or tips. Perhaps
    you can write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

    Here is my web page - cedar finace

    ReplyDelete
  33. What's up, for all time i used to check weblog posts here in the early hours in the morning, since i enjoy to learn more and more.

    Here is my web site :: Cedarfinance.com

    ReplyDelete
  34. You made some really good points there. I checked on the
    internet for additional information about the issue and found most
    people will go along with your views on this site.

    My blog post; binary options demo account

    ReplyDelete
  35. I constantly spent my half an hour to read this weblog's posts everyday along with a mug of coffee.

    my weblog - cedar finance trading

    ReplyDelete
  36. Appreciation to my father who told me about
    this blog, this webpage is in fact remarkable.

    My page cedar finance Reviews

    ReplyDelete
  37. Wоw that was strange. I ϳust ωrote
    аn νeгy lоng cоmment but
    after Ι clicκеd submit my comment dіdn't show up. Grrrr... well I'm
    not ωгiting аll that over аgain.
    Anyωаy, ϳust wanted tο say exсellent blog!


    Αlsо vіsit mу ωеblog: how to lose belly quickly

    ReplyDelete
  38. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete