Thursday, April 15, 2010

Ming Ming Wrote!

*kena monitor apa daddy taip ni kang dia taip bukan bukan..hoho*

hai all ,
mummy bella dan mummy eva peknen sekarang.mummy rasalakan sebab dia tengok depa punya perut besarkan.tapi mummy dengan daddy pun tak sure.kami ni lagi la tak sure.mummy ingat mummy eva dah nak beranak kelmarin.kelam kabut dia tapi rupanya tak.kelakar betul mummy nih.
*besarkan perut dia.hoho*
sekarang ni mummy agak busy kerja..kalau update pun dia asyik update blog dia je.blog kami ni dia biarkan bersawang.sejak mummy dengan daddy start kerja kami kena tinggal kat rumah kebosanan tak ada sapa nak di kacau.jadi kena kacau sesama kami je.bosan betul!

seperti yang semua dah maklum kalau mummy bella dan mummy eva dah lahirkan baby kami nak give them away.bukan apa kesian kat mummy dengan daddy nanti nak handle.nak bagi makan pun tak cukup.kami ni pun dah 2 hari tak makan sangat sebab mummy dengan daddy nak kena pakai duit pergi kerja.gaji diaorang pun lambat lagi.huh bila la boleh makan sedap sedap ni!jadi siapa siapa yang banyak food tuh mai la share!hoho

ok ni saja buat masa ni..huaahhhhhh nak tido!
love,
ming ming

2 comments:

  1. cipee: pls post more stories bout them..tq

    ReplyDelete