Thursday, March 18, 2010

Attention!!Pengumuman

please read our new project at the left side
sila baca project baru kami disebelah kiri.

buka mata buka minda jika salah sangka atau salah tafsir sila lupakan sahaja.

thanks ,
mummy and daddy and furr babies

6 comments:

  1. InsyaAllah, aku akan membantu. Pedulikan pd mereka yg mahu bersalah sangka. Asalkan niat kita jujur.

    ReplyDelete
  2. cipee : i'll try my best to help the furkids..tunggu 27hb ye..gaji masuk

    ReplyDelete
  3. Setuju dngan sI tEDI.

    Bila dah banyak jaga mmg terasa beban sikit. Papa pn terasa jugak beban, tapi masih boleh bertahan lagi :)

    Nak buat cammane, dah kesian tgk.Bukan semua orang boleh buat camni. Kalau kayo x da masaalah.

    Oh ya, Papa dok tmn melawati. Nk melawat ke? he2...buleh. Nanti klu nk melawat infom kt kotak komen. Papa bg address trus ke nbr hp yg ada kt sidebar ni. Tp nbr yg mana satu nanti kasi tau lah.

    ReplyDelete
  4. Salam shaf... kak e ada scratch pole yang dibeli untuk anak2 bulu kak e tapi mereka tak mau guna. If you like it, bolehlah kami berikan untuk anak2 bulu di tempat shaf. kak e pun ada ubat cacing yang kak e ambil di klinik tapi tak diberikan kepada anak2 kucing kak e sebab pergi klinik satu lagi vet kat situ takmo kasi ubat dari klinik lain dan dia kasi ubat cacing fron their clinic... May be boleh diberikan untuk anak2 bulu shaf jika mereka perlu. Just come over... bolehlah donate beberpa tin wet food yang ada dalam stock ;)

    ReplyDelete
  5. memang nak sangat melawat!!

    ReplyDelete